TIETOKONEET, TULOSTIMET JA OHEISLAITTEET

Aika päivittää laitteet?

Valikoimistamme löytyvät tietokoneet, tulostimet ja muut oheislaitteet sekä kotiin että toimistoon! 

Tietokoneissa ja tulostimissa meillä on erittäin kattava valikoima erilaisia merkkejä ja malleja, joten voimme tarjota juuri oikean vaihtoehdon jokaiselle asiakkaalle. Meillä on myös erittäin laaja valikoima tietokoneiden sekä tulostimien lisälaitteita sekä lisävarusteita, kuten näytönohjaimia, muisteja, kiintolevyjä, verkkolaitteita ja niin edespäin. 

Tietokoneet

Tietokoneen ostaminen voi välillä olla todella vaikeaa. Olitpa sitten etsimässä konetta kotikäyttöön tai työjuhdaksi yritykseen, on vaikeaa tietää millainen kone olisi sopiva juuri omaan käyttöön. Toimistoon hankittava kone on täysin erilainen kuin esimerkiksi pelikäyttöön tarkoitettu tietokone. Mihin ominaisuuksiin missäkin käyttötarkoituksessa kannattaa kiinnittää huomiota? Miten paljon keskusmuistia koneessa tulisi olla? Miksi tämä kone on niin paljon kalliimpi kuin tuo? Jos kysymykset pyörivät mielessä etkä oikein tiedä, miten selvittäisit asian, olet löytänyt oikeaan paikkaan.

Tarjoamme laajan valikoiman tietokoneita ja lisälaiteita erilaisiin tarpeisiin. Meillä on kattava valikoima erilaisia merkkejä ja malleja, joten voimme tarjota juuri oikean vaihtoehdon jokaiselle asiakkaalle. Asiantuntijamme tietävät millainen tietokone sopii mihinkin käyttöön ja autammekin mielellämme sen hankinnassa sekä käyttöönotossa.  Meiltä löydät laitteet tablet-koneista suunnittelutoimiston CAD-mallinnuksista selviäviin tietokoneisiin. Varsinaisen tietokoneen lisäksi meidän kautta saat kaikki tarpeelliset lisätarvikkeet, jotta voit hyödyntää laitettasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Uutena tuntiveloituksellisena palveluna rakennamme vaativaan yrityskäyttöön suunniteltuja laadukkaita ja kestäviä pöytäkoneita. Voimme tapauskohtaisesti rakentaa myös kuluttaja-asiakkaille vastaavanlaisia vaativaan käyttöön suunniteltuja pöytäkoneita.

Tulostimet

Tarjoamme laajan valikoiman Brotherin ja Epsonin tulostimia. Olipa tarpeesi sitten luotettava kotitoimiston tulostin tai tehokas kaupalliseen tarkoitukseen sopiva malli, meillä on tarjota juuri teille sopiva ratkaisu alan kahdelta luotetuimmalta brändiltä. Olemme erikoistuneet tarjoamaan ratkaisuja kotitoimistojen lisäksi myös niin pienyrityksille kuin suuryrityksillekin. 

Kattavasta valikoimistamme löytyvät tulostimet ovat teknologialtaan edistyksellisimpiä sekä suorituskyvyiltänsä pitkäkestoisimpia. Brotherin ja Epsonin käyttöliittymät takaavat sujuvan kokemuksen tilanteessa kuin tilanteessa. Pyrimme tarjoamaan aina energia- ja kustannustehokkaita ratkaisuja, joten meiltä löytyy vaihtoehtoja niin ympäristötietoisille kuin tarkasti budjetoivillekin.  

Mikäli tulostimen valinta tuntuu hankalalta, voit luottaa meidän asiantuntevaan palveluumme oikean tulostusratkaisun valinnassa. Kilpailukykyisellä hinnoittelullamme pystymme varmasti tarjoamaan jokaiseen tarkoitukseen sopivan ratkaisun. Meidän asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan tulostimen ja tarjoamaan apua asennuksessa sekä käytössä.

Brother on vuonna 1908 perustettu japanilainen teknologiayritys. Brother on erityisen tunnettu sen laadukkaista tulostimista, jotka ovat saavuttaneet maailmanlaajuisen maineen luotettavina ja tehokkaina laitteina. Brotherin valikoimasta löytyy tulostus-, skannaus- ja tarratulostusratkaisuja toimistoon ja kotiin.

Brotherin tulostimissa on erittäin helppokäyttöinen ja intuitiivinen käyttöliittymä, joka tekee niiden käytöstä entistä helpompaa. Brotherin tulostimet ovat erittäin tehokkaita ja niillä voi tulostaa suuria määriä dokumentteja nopeasti.

Epson on vuonna 1942 perustettu maailmanlaajuisesti tunnettu teknologiayritys, joka on erikoistunut innovatiivisiin tulostus-, projekti-, skannaus- ja robotiikkaratkaisuihin. Epsonin ratkaisut soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi graafisille suunnittelijoille ja valokuvaajille, joille tarkkuus ja laatu ovat tärkeitä.

Epsonin ylpeyden aihe on ympäristöystävällinen EcoTank-ratkaisu, joka poikkeaa muiden valmistajien tulostusratkaisuista. EcoTank-tulostimissa ei käytetä perinteisiä mustepatruunoita, vaan niissä käytetään mustesäiliöitä. Nämä säiliöt ovat täynnä mustetta ja ne voidaan täyttää uudelleen, mikä tarkoittaa, että niiden käyttöikä on huomattavasti pidempi kuin perinteisillä patruunoilla. EcoTank-tulostimilla on siis yksinkertaisesti erittäin alhainen tulostuskustannus verrattuna perinteisiin mustepatruunoihin. 

Oheislaitteet ja oheistarvikkeet

Tietotekniset oheistarvikkeet ovat erittäin tärkeitä tietokoneiden ja tulostimien toiminnan kannalta. Meillä on laaja valikoima erilaisia oheislaitteita sekä oheistarvikkeita. Tarvitsit sitten modeemia, reititintä, ylimääräistä tallennustilaa tai uutta virtalähdettä, niin asiantuntijamme auttavat löytämään markkinoiden parhaat vaihtoehdot. Valikoimistamme löytyvät myös näytöt, näppäimistöt, hiiret sekä erilaiset suojaratkaisut.  

Tietokoneiden lisälaitteet

Tulostimien lisälaitteet