Maksu­päätteet

Yrityksen perustaminen edessä tai yrityksesi nykyiset maksupäätelaitteet eivät enää palvele tarpeeksi hyvin? Tarvitsetko laajempaa kokonaisuutta? Olet tullut oikeaan paikkaan.

Maksupäätettäkassakonetta tai kassajärjestelmää hankkiessa on tärkeää miettiä, millaiseen käyttöön niitä ollaan hankkimassa. Tulee pohtia, millaista yrityksesi toiminta on nyt ja millaista se voisi olla myöhemmin, jotta järjestelmiä ei tarvitse turhaan päivittää moneen kertaan.

Maksupääte ei ole vain pakollinen paha asiakkaasi rahastukseen, vaan maksaminen on olennainen osa yrityksesi asiakaskokemusta. Nykyaikana käteisen rahan käsittely on entistä kalliimpaa, joten lähes jokainen yritys tarvitsee maksupäätteen, mielellään sellaisen joka on ominaisuuksiltaan ja hinnaltaan optimaalinen juuri kyseisen yrityksen käyttöön.

Me olemme olemassa auttaaksemme sinua sekä liiketoimintasi alkumetreillä että myöhemmin sen kehittämisessä. Löydämme sinulle varmasti sopivan ratkaisun olitpa sitten pienyrittäjä tai edustat jo suuremmaksi kasvanutta useamman toimipaikan yrityskokonaisuutta.  

Meillä on maksupäätteistä jo yli 20 vuoden kokemus, joten löydämme yhdessä varmasti parhaiten omaan käyttötarkoitukseesi sopivan maksupäätteen. Valikoimissamme ovat Verifone-, Poplapay-, Wordline– (ent. Bambora) ja Solmio-maksupäätteet. Maksupäätteiden lisäksi hankimme sinulle tarvittaessa helposti ja nopeasti myös korttitilityssopimuksen eli niin kutsutun kauppiassopimuksen.

Ohjelmoimme toimittamamme maksupäätteet aina käyttövalmiiksi sekä opastamme ja autamme vikatilanteissa. Varastossamme löytyy jatkuvasti satoja maksupäätteitä nopeisiinkin toimituksiin. Parhaimmillaan olemme onnistuneet toimittamaan maksupäätteen asiakkaan myyntitiskille alle tunnissa tilauksesta.

Maksupääte vuokralle?

Vuokraaminen on nykypäivänä yleisin, helpoin ja suosituin tapa hankkia maksupääte. Vuokramallilla hankittu maksupääte on helppo budjetoida liiketoiminnan kuluihin kiinteän kuukausimaksun ja veloituksettomien huoltojen vuoksi.

Vuokramaksupäätteessä maksat palvelusta – siitä, että sinulla on aina toimiva maksupääte – etkä itse laitteesta. Suuria aloituskuluja ei ole ja laitteiden rikkoutumiset jäävät meidän hoidettavaksemme. * Vuokramaksupäätteessä maksupäätteiden vuokrasopimus on yleensä 12–60 kuukautta, riippuen halutusta sopimuksesta. 

Tarvitsetko maksupäätettä vain lyhytaikaiseen käyttöön? Tutustu tästä linkistä lyhytvuokravalikoimaamme.

* pois lukien itseaiheutetut viat laitteelle, kuten laitteen pudottaminen tai kastuminen yms.

Maksupääte omaksi?

Vuokraamisen sijasta maksupäätteen voi myös ostaa tai liisata omaksi. Omaksi ostamisen ajatus ja järkevyys perustuu siihen, että maksamalla suuremman kertakustannuksen aluksi itse laitteesta, maksat palvelusta edullisempaa kuukausimaksua ja sopimuksissa ei ole minkäänlaisia määräaikoja.

Omaksi ostamasi päätteen voit vaikkapa avata vain kesäajaksi, jolloin maksat maksuliikennepalveluista vain kesäkuukausilta. Tällöin talvisaikaan pääte on suljettu etkä joudu maksamaan talvikuukausilta ylläpitomaksuja. Yleisesti ottaen jos samaa maksupäätettä aikoo pitää yli 3 vuotta, on omaksi ostaminen ympärivuotisessakin käytössä edullisempaa kuin vuokraaminen. Tässä kuitenkin kannattaa ottaa huomioon se, että mahdollisista takuuajan jälkeisistä korjaus- ja huoltokuluista asiakas vastaa itse.

Lisäksi on hyvä huomioida se, että maksupäätemallit vanhenevat aika-ajoin ja vanhempia laitteita ei voida turvallisuussyistä käyttää enää kulloisenkin päätemallin standardisointisertifikaatin aikarajan umpeutumisen jälkeen.

Maksupäätteen valinnassa huomioitavia asioita

Oikean maksupäätteen valinta saattaa tuottaa harmaita hiuksia. Maksupäätteen voi hankkia kokonaan omaksi kertamaksulla, mutta sen voi myös vuokrata tai liisata. Maksupäätteen ja korttitilityssopimuksen hinnoitteluun vaikuttaa korttitapahtumien määrä sekä kappale- että euromääräisesti. Myös sillä on merkitystä, miten korttitapahtumat jakautuvat pankki- ja luottokorttien välillä. Yleinen nyrkkisääntö on, että mitä edullisempi kuukausimaksu, sitä korkeammat korttitilitysprovisiot ovat.

Merkityksellistä maksupäätemalleihin tutustuttaessa on myös se, millaiseen käyttöön maksupäätettä ollaan hankkimassa. Yleensä ensin päätetään se, onko maksupääte kassaan integroitu malli vai erillismaksupääte.

Käytännössä tähän vaikuttaa se, että missä ja miten päätettä käytetään. Käytetäänkö maksupäätettä kiinteästi myyntitiskillä, liikutellaanko sitä ravintolassa vai tarvitseeko maksupäätteen olla liikuteltava malli, jonka voi kätevästi ottaa mukaan esimerkiksi messuille, kotiinkuljetukseen tai asiakkaan luo? Tällöin eroavaisuudet ovat siis käytännössä maksupäätteen yhteystavoissa – tarvitaanko SIM-kortillinen pääte vai langallinen tai langaton kiinteä yhteys? Myös virtalähteissä on eroavaisuuksia – on olemassa akullisia sekä ilman akkua olevia päätteitä.

Muita merkityksellisiä asioita ovat esimerkiksi käyttömaa, korttitilityssopimuksen kustannukset (esim. Verifone SAIO, Worldline-korttitilitys tai vaikka Amex) sekä maksupäätteen käyttöaika. Käytetäänkö maksupäätettä ympärivuotisesti vai vain lyhyen sesongin ajan?

Mikäli oikean maksupäätteen valinta tuntuu edelleen hankalalta, suosittelemme testaamaan uutta maksupääteapuriamme, jonka avulla voit valita itsellesi sopivan maksupäätteen ja tilityssopimuksen.

Vuokraamme maksupäätteitä myös lyhytaikaiseen käyttöön! Tutustu tästä linkistä lyhytvuokravalikoimaamme.

maksupaate-oranssi-web

Miksi hankkia maksupäätteet meiltä?

Maksupäätteet, korttitilityssopimukset, ylläpidot ja kaikki lisätarvikkeet suoraan meiltä henkilökohtaisella palvelulla.

Meillä on tarjota monipuolisesta valikoimastamme varmasti juuri sinulle sopiva laite. Laajasta varastostamme johtuen pystymme tarjoamaan nopeat toimitusajat. Omistamme itse vuokraamamme päätteet, joten pystymme sopimaan myös varsin joustavasti sopimusajoista.

Yksi isoimmista vahvuuksistamme on kasvollinen asiakaspalvelu. Meillä ei ole maksullisia tukinumeroita, vaan meille soittaessa saat oikean ihmisen kiinni luurin toisesta päässä. Lisäksi meillä on täysin oma huoltopalvelumme, joten apu on aina lähellä tilanteessa kuin tilanteessa. 
asennus

Ehkä Suomen paras asennus- ja ohjelmointipalvelu?

Maksupäätettä hankkiessasi on aina hyvä tutustua sen eri toimintoihin. Kun hankit päätteen meiltä, et jää yksin asennuksen ja käytön kanssa, vaan autamme sinua maksupäätteesi käyttöönotossa ja annamme vinkkejä sen täysipainoiseen hyödyntämiseen liiketoiminnassasi. 

Meiltä saat maksupäätteen käyttöönoton yhteydessä vihjeitä ja vinkkejä siitä, millä keinoin tyypillisiä ongelmia pystytään välttämään ja jopa ratkomaan itse ilman ulkopuolista apua. 

Esimerkiksi fyysisestä puhtaudesta huolenpitäminen on yksi helpoimmista keinoista ylläpitää maksupäätteen toimintakykyä. Meiltä voit tilata muun muassa puhdistuskortteja ja muita käytön kannalta tärkeitä lisätarvikkeita maksupäätehankinnan yhteydessä. 

huolto

Ongelmia maksupäätteen kanssa?

Jos sinulla on ongelmia maksupäätteesi kanssa, ota meihin yhteys niin autamme mielellämme. 

Olipa kyseessä meidän kauttamme hankittu maksupääte tai jostain muualta hankittu laite, konsultoimme ja autamme mielellämme ongelman selvittämisessä. 

Asiakkaidemme maksuliikenteen sujuminen on meille tärkeää, joten älä turhaan paini ongelmien kanssa yksin niiden sattuessa kohdalle!