Solmio-kassaohjelmisto

Alkaen 29 € / kk (alv. 0 %) ​

Solmio-kassaohjelmisto on kassajärjestelmien gepardi. Nopea käyttöönotto, helposti omaksuttava toiminta, aidosti langaton toimivuus sekä reaaliaikainen raportointi tekevät Solmio-kassasta kevyiden kassajärjestelmien kiistattoman kuninkaan.

Solmio-kassan jokaisen lompakkoon sopiva kuukausihinnoiteltu paketti on räätälöitävissä juuri sinun yrityksellesi sopivaksi, tarvitsitpa sitten kassaa pidemmäksi ajaksi tai vain hetkellisesti esimerkiksi tapahtumaan tai pop up -liikkeeseen.

Solmio-kassa on saatavilla lukuisina erilaisina versioina

Kevyimmillään kassa kulkee mukanasi taskussa puhelimeen asennettuna tai uusinta uutta edustavana Android-maksupääteversiona. Maksupääte ja kassaohjelmisto ovat samassa laitteessa! Se kulkee kätevästi mukana niin tapahtumissa kuin toreillakin, toimien kuitenkin hienosti myös pienemmässä kahvilassa tai vaikkapa kampaamossa. Yhdistetty kassa- ja maksupääte on saatavilla sekä Verifonen CM5 -maksupäätteeseen että Solmion omaan, Tidypayn maksuratkaisuihin perustuvaan, P2 maksupäätteeseen asennettuna.

Edellä mainittujen ultrakevyiden vaihtoehtojen lisäksi Solmio-kassa toimii käytännössä missä tahansa Android-tabletissa ollen siten hyvä vaihtoehto esimerkiksi jäätelömyyntiin pienen kokonsa ja helpon liikuteltavuuden, mutta useille tuotepainikkeille riittävän suuren näyttönsä vuoksi. Kiinteisiin myymälöihin tai ravintoloihin suosittelemme Desktop-mallia, joka muistuttaa eniten perinteistä kassakonetta käyttökokemukseltaan. 

Solmio-kassajärjestelmästä on saatavilla myös itsepalveluversio. Kysy tästä lisää myyjiltämme! 

Solmio-kassaan on integroitavissa monet eri maksupäätemallit Verifonen, Poplapayn ja Solmio-maksupäätteiden valikoimista. Puhelimella ja tabletilla toimivissa versioissa maksupääte tulostaa myös käteiskuitit tarvittaessa asiakkaalle.

Kassan ja maksupäätteen saat käyttöösi jopa samana päivänä, kun sen tilaat!

Psst.! Ehkä Suomen reiluin vaihtokauppa -kampanja on nyt käynnissä!

Säästä rahaa ja luontoa vaihtamalla vanha kassakoneesi uuteen Solmio-kassajärjestelmään. Saat meiltä reilun hyvityksen toimivasta kassakoneestasi. Kampanja voimassa 1.3.2023 asti!

Miksi valita Solmio-kassa?

Massatapahtumat

Solmio®-kassa pitää asiakkaat tyytyväisenä tarjoamalla nopean vaihtoehdon käteis- ja korttimaksamiseen siellä missä jonot ovat perinteisesti pitkiä ja nopeus valttia.

Myymälät

Tarvitsetko nopean ja yksinkertaisen kassaratkaisun pop-up myymälään tai ruokapaikkaan? Solmio®-kassan avulla hoidat veloituksen vaikka kattojen yllä.

Langaton ympäristö

Solmio®-kassa on aidosti langaton kassa. Mobiili kassaratkaisu mahdollistaa henkilöstön vapaan liikkumisen myymälässä. Ei turhia johtoja!

Liikkuva myynti

Nopeatempoisissa ja vauhdikkaissa myyntitilanteissa Solmio®-kassan pystyy pukemaan vaikka rannetelineeseen. Veloitukset voi tehdä juuri siellä missä asiakas on.

Ei yllättäviä kuluja

Yksinkertainen hinnoittelu: kiinteä kuukausimaksu. Toisin kuin useilla muilla mobiilikassajärjestelmillä, Solmio®-kassalla ei ole korkeita provisiomaksuja.

Nopeat hintamuutokset

Solmio®-kassaan on helppo päivittää uudet hinnat nopeasti. Voit seurata reaaliaikaista raportointia läppäriltä vaikka kotisohvaltasi käsin.

Mobiilin Solmio-kassan hyödyt