Mavasoft

Alkaen 499 € tai 24,95 € / kk (alv. 0 %)

Mavasoft on Suomessa suunniteltu, erityisesti PK- yritysten käyttöön toteutettu laskutus- ja toiminnanohjausjärjestelmä, josta löytyvät myös monipuoliset kassatoiminnot ja valmiudet integroitaville maksupäätteille kassakäytössä.

Ohjelmisto on helppokäyttöinen ja kevyt, monipuolisilla laajennusmahdollisuuksilla varustettu täysiverinen toiminnanohjausjärjestelmä. Mavasoftissa on monia nerokkaita toimintoja yrittäjän ja yrityksen arkea helpottamaan. Huoltotöitä tekevä asennusliike esimerkiksi arvostaa varmasti monipuolista laiterekisteritoimintoa laitekohtaisine huolto- ja työhistorioineen. Myymälää ja verkkokauppaa pyörittävä erikoistavarakauppa taas arvostaa helppoa kassakäyttöä, monipuolisia varastonhallinnan ominaisuuksia sekä integrointia erilaisiin verkkokauppa-alustoihin. Palvele asiakastasi 24/7 yhdistämällä kivijalkamyymälä ja verkkokauppa saumattomasti toisiinsa!

Mavasoftin ominaisuuksiin kuuluvat toiminnot aina tarjouksen tekemisestä, kassa- ja laskutusmyynnin sekä palkanlaskennan kautta kirjanpidon hoitamiseen yrittäjän apuna, niin yksittäisellä tietokoneella tai useamman koneen pilvipohjaisena verkkoversionakin.

Mavasoftin hinnoittelu perustuu moduuliajatteluun. Näin ollen jokaiselle ominaisuuskokonaisuudelle on määritelty oma hintansa etkä joudu maksamaan turhista ominaisuuksista, joita et tarvitse. Perus-paketilla, jonka kaveriksi on lisätty Raportti-ominaisuuspaketti, pärjää jo todella pitkälle. Toiminnan ja tarpeiden kasvaessa moduuleja on helppo lisätä jälkikäteen, sekä rakentaa ohjelmakokonaisuudesta juuri sellainen, jollaista yrityksesi tarvitsee.

Hinnoittelu on hyvin kilpailukykyistä ominaisuuksiin verrattuna ja Mavasoftin hankkiessasi voit itse valita, haluatko maksaa ohjelmistolisenssit heti kertamaksulla pois, jolloin vain edullinen ylläpitomaksu jää vuosittaiseksi kuluksi ohjelmistosta vai haluatko hankkia ohjelmiston kuukausimaksullisena palveluna, jolloin kertainvestoinnit jäävät hyvinkin kevyiksi ja kynnys ohjelmiston hankintaan on todella matala.

Miksi valita Mavasoft?

Mavasoft on myös monipuolisesti integroitu erilaisiin toimiala- tai palvelukohtaisiin järjestelmiin, kuten esimerkiksi:

Mavasoft-ohjelmistoa käytetään monilla toimialoilla