Kassat

Maksupäätettäkassakonetta tai kassajärjestelmää hankkiessa on tärkeää miettiä, millaiseen käyttöön niitä ollaan hankkimassa. Tulee pohtia, millaista yrityksesi toiminta on nyt ja millaista se voisi olla myöhemmin, jotta järjestelmiä ei tarvitse turhaan päivittää moneen kertaan.

Perinteinen kassakone on hankintakustannuksiltaan edullinen, mutta sen ominaisuudet voivat rajoittaa liiketoiminnan kasvua. Esimerkiksi raporttien ja muiden ominaisuuksiensa puolesta kehitys rajoittuu hyvin kevyisiin ja yksinkertaisiin ominaisuuksiin, joiden pohjalta liiketoiminnan ohjaaminen pitkäjänteisesti voi olla haasteellista. Käytön aloittamisen helppous, yksinkertainen toimintalogiikka ja toimintavarmuus ovat hyviä syitä hankkia perinteinen kassakone.

Meillä on kassakoneista jo lähes 30 vuoden kokemus, joten löydämme varmasti yhdessä kanssasi kassakoneen, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi. 

Valikoimiimme perinteisistä niin sanotuista ”nappulakassoista” kuuluvat Quorion- ja Sam4s- kassakoneet. 

Valikoimistamme löytyvät myös nykyaikaiset kassajärjestelmät, joista löytyy lisätietoa alla olevasta napista.

Psst.! Ehkä Suomen reiluin vaihtokauppa -kampanja on nyt käynnissä!

Säästä rahaa ja luontoa vaihtamalla vanha kassakoneesi uuteen Solmio-kassajärjestelmään. Saat meiltä reilun hyvityksen toimivasta kassakoneestasi. Kampanja voimassa 1.3.2023 asti!

Kassakoneen hankinnassa huomioitavia asioita

Kassakonetta hankittaessa tulee arvioida tuotteiden sekä tuoteryhmien määrä. Mikäli tuotteita on vain vähän, nappulakassa voi olla hyvä vaihtoehto. On myös tärkeää pohtia tuleeko kassakone väliaikaiseen vai jatkuvaan käyttöön.

Nykypäivänä erilaiset raportit ja niiden laajuus on merkittäviä kriteerejä hankintaa suunniteltaessa. On hyvä huomioida, että kassakoneen raportit ovat hyvin yksinkertaisia eikä näiden perusteella pystytä tekemään kovin isoja johtopäätöksiä liiketoiminnasta. 

Olennainen kysymys kassakoneen hankinnassa on se, että riittääkö perinteinen ja yksinkertainen nappulakassa vai toisiko tietokonepohjainen kassajärjestelmä lisäarvoa?

Kassakoneen voi hankkia omaksi, mutta kuten maksupäätteetkin, sen voi myös vuokrata tai liisata.

Miksi hankkia uusi kassakone meiltä?

Kassakoneet, maksupäätteet ja kaikki sopimukset yhdeltä luukulta. Harva yritys käyttää pelkkää kassakonetta tai pelkkää maksupäätettä. Yleensä kassakone tarvitsee kaverikseen maksupäätteen ja toisinpäin. 

Meidän valikoimistamme löytyvät myös maksupäätteet, joten saat kaiken tarvittavan yhden pysähdyksen taktiikalla!

Ehkä Suomen paras asennus- ja ohjelmointi?

Kassakone vaatii aina ohjelmoinnin toimiakseen. Kun hankit kassan meiltä, et jää yksin ohjelmoinnin kanssa, vaan autamme sinua ohjelmoimaan kassasi toimintakuntoon. Tarvittaessa ohjelmoimme sen täysin käyttövalmiiksi puolestasi. 

Vuosikymmenten kokemuksella ohjelmointityö sujuu meiltä nopeasti, joten parhaimmillaan toimitamme kassakoneesi valmiiksi ohjelmoituna jo heti tilauspäivänä!

Ongelmia kassakoneen kanssa?

Jos sinulla on ongelmia nykyisen kassakoneesi kanssa, niin ota meihin yhteyttä ja autamme mielellämme. 

Maksuliikenteen sujuminen on meille tärkeää, joten älä turhaan paini ongelmien kanssa yksin niiden sattuessa kohdalle!