Itsepalvelukassat

Itsepalvelukassat ovat uusin lisäys laajaan valikoimaamme. Itsepalvelukassat tarjoavat erinomaisia mahdollisuuksia yrityksille parantaa asiakaskokemusta ja tehostaa toimintaansa.

Itsepalvelukassat ovat nykyaikaisia ja joustavia ratkaisuja erilaisten yritysten tarpeisiin. Itsepalveluratkaisut ovat erinomainen apu erityisesti ruuhka-aikoina, sillä ne jakavat jonot paremmin ja nopeuttavat toimintaa. Itsepalvelukassojen avulla voit lisätä myyntiä sekä ratkaista henkilöstöpulaa tehokkaasti. Tämä johtuu siitä, että itsepalvelukassat mahdollistavat yhä useampien asiakkaiden palvelemisen yhtä aikaa, mikä puolestaan vähentää manuaalista työtä ja nopeuttaa läpimenoaikoja.

Itsepalvelukassojen avulla voit parantaa asiakaskokemusta ja tehdä tilauksen noutamisesta nopeampaa ja helpompaa. Itsepalveluratkaisut sopivat erinomaisesti kaikille yrityksille, joilla on mahdollisuus tarjota tilauksen nouto.

Tarjoamme laadukkaita ja luotettavia itsepalvelukassaratkaisuja Samsungin laitteilla ja Seldion etähallintaratkaisulla. Nämä laitteet ovat suunniteltu tarjoamaan korkea-asteista teknologiaa ja helppoa käyttöä, mikä tekee niistä erinomaisia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin, kuten kauppakeskuksiin, ravintoloihin ja moniin muihin yrityksiin. 

Meiltä saat asiantuntevaa tukea ja neuvoja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivimman itsepalvelukassaratkaisun valinnassa.

Itsepalvelukassojen käyttäminen tarjoaa monia etuja yrityksille, kuten:

Itsepalvelukassasta ratkaisu työvoimapulaan?

Ravintola-alaa on ravistellut työntekijäpula, jonka myötä palkkakustannukset ovat nousseet ja ravintolan tehokkuus on laskenut. Tähän ongelmaan löytyy kuitenkin ratkaisu itsepalvelukioskista. Aterioiden myyminen on aikaa vievää henkilökunnalle ja tämän tehtävän itsepalvelukioski hoitaa erinomaisesti. Asiakkaat ovat tottuneet hyödyntämään näitä ratkaisuja ruokakaupoissa, lentokentillä ja pikaruokaravintoloissa. Kun itsepalvelukioski hoitaa myynnin, voi henkilökunta keskittyä muihin tehtäviin kuten ruuan valmistukseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen.

Seldio

Yhteistyökumppanimme Seldion (entinen KioskCloud) ratkaisu on luotettava ja tehokas itsepalvelukassojen hallintaratkaisu. Se tarjoaa mahdollisuuden hallita useita itsepalvelukassoja yhdestä keskitetystä järjestelmästä, mikä tekee hallinnasta helpompaa ja tehokkaampaa. Ratkaisun avulla yritykset voivat hallinnoida kassojen käyttöä ja seurata niiden suorituskykyä, mikä auttaa varmistamaan, että kassat toimivat tehokkaasti ja sujuvasti.

Seldion ratkaisuun on mahdollista integroida monia erilaisia maksutapoja ja lisätä toiminnallisuuksia, kuten esimerkiksi kanta-asiakastunnisteiden käyttö. Seldion ratkaisut ovat hyvin skaalattavia ja niitä voidaan mukauttaa yrityksen tarpeiden mukaan. Seldion ratkaisut ovat aina muokattavissa brändiin soveltuviksi. Asiakas voi valita valmiin ratkaisun tai vaihtoehtoisesti itsepalveluratkaisuun voidaan suunnitella täysin omanlainen ilme, joka sopii yrityksen identiteettiin.

Seldio ei ole riippuvainen laitteesta tai kassajärjestelmästä. Voit valita Seldion avulla haluamasi laitteiston, ja se on mahdollista integroida POS-järjestelmääsi.*

Seldion ratkaisut tarjoavat tehokkaan ja luotettavan tavan hallita ja käyttää itsepalvelukassoja, ja ne ovat erinomainen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat parantaa asiakaskokemustaan ja tehostaa toimintaansa.

* tarkasta asiantuntijoiltamme yhteensopivuus kassajärjestelmäsi kanssa