TIETOKONE­HUOLTO

Tökkiikö tietokone?

Tietokoneet ja muut tietotekniset laitteet, kuten tulostimet, kaipaavat ajoittain huoltoa. Kun kone hidastuu tai tulostin ei ota paperia, ollaan usein jo valmiita heittämään laite pois. Tätä ei välttämättä tarvitsisi tehdä, vaan ammattitaitoinen huolto saa vanhemmastakin laitteesta toimivan nopeallakin aikataululla. Vanhastakin tietokoneesta voi saada erittäin helpolla täysin toimivan ja riittävän ripeän tietokoneen esimerkiksi yleiseen nettiselailuun ja laskujen maksuun.
Aina kannattaa ainakin kysyä, että miten laitteesta voisi saada vielä toimivan. Myös huolto ja puhdistaminen sekä fyysisesti että ohjelmallisesti ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä on erittäin tärkeää, jotta laite toimisi ongelmitta mahdollisimman pitkään.

Vanhoja laitteitasi huoltamalla säästät myös luontoa! Me TietoAreenassa tavoittelemme aina mahdollisimman pitkää käyttöikää kaikille laitteillemme emmekä halua ehdottaa ensisijaisena vaihtoehtona uuden laitteen hankkimista, mikäli mitenkään on mahdollista yrittää huoltaa vanhaa laitetta.

TietoAreenan huolto toimii joustavasti – tavoitteenamme on palvella sinua mahdollisimman nopeasti jopa ilman ajanvarausta. Tuot laitteen meille, selvitämme vian ja ilmoitamme sinulle korjauskustannuksista aina ennen suurempia toimenpiteitä. Näin voimme yhdessä miettiä, onko korjaaminen järkevää. Tarvittaessa osa huoltotoimenpiteistä onnistuu myös etätyönä tehtäväksi etäyhteysohjelmistomme avulla. Etähuoltoa voidaan käyttää, jos vika ei ole kovin suuri ja laitteen internetyhteys toimii. Myös tulostimen ja tietokoneen väliset yhteysongelmat saadaan usein vaivattomimmin korjattua etänä eikä painavia laitteita tarvitse raahata huoltoomme.

Huollamme kaiken merkkisiä tietokoneita ja tulostimia. Tämän lisäksi toimimme muun muassa Brother-tulostimien valtuutettuna takuuhuolto- ja asennuskumppanina.

Meiltä saat apua kaikkiin mietityttäviin tietoteknisiin kysymyksiin sekä pienempiinkin teknisiin ongelmiin, joten älä epäröi ottaa yhteyttä tai tulla vierailemaan Tavarakadun toimistollemme. Huoltojoukkomme ovat valmiina ratkaisemaan ongelmasi mahdollisimman nopeasti!

Psst, yritysasiakas! Haluaisitko tarjouksen kokonaisvaltaisesta IT-ylläpidosta? Kulujen ennakointi, tietoturva sekä laitteiden toimivuus on nykypäivänä ensiarvoisen tärkeää. Ylläpitopalvelumme skaalautuu niin pienyrittäjän kotitoimistoon kuin suuremmallekin yritykselle. Katso lisää ylläpitopalveluistamme alla olevasta linkistä!

Tietokonehuoltomme

Huoltohinnat sisältävät arvonlisäveron

huolto

Tietokoneen Tehosiivous

59 €

Suosituimman huoltotuotteemme nimi, Tietokoneen Tehosiivous, perustuu palvelun nopeuteen – lupauksemme on se, että ennen klo 11 tuodun tietokoneen voi hakea pois siivouksesta samana päivänä viimeistään heti klo 16 jälkeen. *

Tietokoneen Tehosiivous sisältää turhien tiedostojen poiston, tietoturvan tarkastuksen, havaittujen uhkien poiston, ohjelmistojen päivitykset (selaimet, apuohjelmat kuten Adobe Reader, Java yms.), Windows-päivitysten tarkastuksen, fyysisen puhdistuksen ja suullisen kuntoarvion laitteesta.

Tietokoneisiin kerääntyy ajan myötä likaa sormista ja muusta ympäristöstä sekä pölyä – Tietokoneen Tehosiivouksen jälkeen tietokoneesi näyttää kuin uudelta ja voit hyvillä mielin käyttää sekä sisäisiltä että ulkoisilta viruksilta ja lialta puhdistettua konettasi ilman huolta huomisesta. Suullinen kuntoarvio annetaan konetta noutaessa.

*Edellyttää että huollossamme ei ole ruuhkaa. Aikataulu vahvistetaan huoltoon kirjauksen yhteydessä.

huolto

Määräaikaishuolto

89 €

Määräaikaishuolto on huoltomme kiistaton ylpeys. Määräaikaishuolto sisältää turhien tiedostojen poiston, tietoturvan tarkastuksen, havaittujen uhkien poiston, ohjelmistojen päivitykset (selaimet, apuohjelmat kuten Adobe Reader, Java yms.), Windows-päivitysten tarkastuksen, fyysisen puhdistuksen ja kirjallisen kuntoarvion laitteesta. Näiden lisäksi määräaikaishuollossa tarkastamme kiintolevyn kunnon, testaamme komponenttien käyttölämpötilat sekä määritämme akun kapasiteetin akullisista tietokoneista.

Tietokoneita harvemmin muistetaan säännöllisesti puhdistaa fyysisesti. Koneeseen kertyy likaa ja pölyä jatkuvasti käsistä ja ympäristöstä. Määräaikaishuollossa tähänkin kiinnitetään erityistä huomiota – tietokone näyttää kuin uudelta puhdistuksen jälkeen ja tuulettimien ja jäähdytyslaitteiston ollessa pölyistä puhdas, pysyy konekin viileämpänä ja kestää pidempään. Kirjallinen kuntoarvio annetaan konetta noutaessa valintasi mukaan joko paperisena tai sähköpostitse PDF-muodossa.

huolto

Määräaikaishuollon palvelupaketti

alk. 4,99 € kuukaudessa

Tietokoneet, kuten ihmiset ja autotkin, tarvitsevat säännöllistä huoltoa toimiakseen kunnolla. Kehitimme kuluttajille suunnatun määräaikaishuollon palvelupaketin vastataksemme kasvavaan tarpeeseen jatkuvasta tukipalvelusta.

Paketti sisältää yhden määräaikaishuollon vuodessa sekä 15min tukea kolmen kuukauden välein (4 kertaa vuodessa). Paketin yhteisarvo listahinnoin 198 € / vuosi.

Paketit:

12 kuukauden sopimus – 8,99 € kuukaudessa

24 kuukauden sopimus – 6,99 € kuukaudessa

36 kuukauden sopimus – 4,99 € kuukaudessa

huolto

Vianmääritys

29 €

Mikäli tietokoneessasi (tai muussa laitteessa, kuten tulostimessa tai maksupäätteessä tms.) on jokin tuntematon ongelma, jonka syytä emme osaa määritellä suoraan laitetta huoltoon tuotaessa huollon palvelutiskillä tai ongelman syy ei muuten ole etukäteen selvillä, otamme laitteen sisään huoltoon ja teemme siihen vianmäärityksen. Ilmoitamme vianmäärityksen tuloksista viipymättä. 

Tyytyväisyystakuu!
Mikäli emme vianmäärityksen jälkeenkään osaa kertoa syytä laitteen ongelmalle ja antaa arviota korjaustoimenpiteistä, tarjoamme vianmäärityksen veloituksetta.

huolto

Tuntiveloitus

99 €

Käytämme tuntiveloitusta sellaisissa tilanteissa, joissa tilanteeseen soveltuvaa työtä ei ole ennalta määritetty omaksi tuotteekseen.

Tuntiveloituksellisissa töissä veloitamme minimissään puolen tunnin työn.

Käytämme tuntiveloitusta pääasiallisesti yritysten kanssa toimittaessa.

huolto

Lisäohjelmien tai -laitteiden asennuspalvelu

alk. 49,50 €

Kokonaisvaltainen asennuspalvelumme pystyy hoitamaan lähes minkä tahansa asennuksen tai ratkomaan käytännössä minkä tahansa asennukseen liittyvän ongelmatilanteen.

Asennuspalvelumme pystyy hoitamaan myös haluttujen ohjelmien (esim. virustorjunta, sähköposti) tai laitteiden (esim. tulostin, reititin) asennuksen vaivatta.

Asennuspalvelumme hinnoitellaan tapauskohtaisesti tuntiveloituksella. Minimiveloitus 30min / 49,50 €.

huolto

Käyttöjärjestelmän uudelleenasennus

79 €

Asennamme Windows-käyttöjärjestelmän uudelleen.

Uudelleenasennuksessa tietokone palautetaan tehdasasetuksille ja tyhjennetään kokonaan käyttäjäkohtaisista tiedoista.  Uudelleenasennuksen jälkeen asennamme perusohjelmat (selaimet, apuohjelmat jne.) ja ajurit. 

Tuote ei sisällä datojen siirtoa. Tiedostojen siirrosta ja lisäohjelmistojen asennuksesta (Office, virustorjunta, sähköposti jne.) sovitaan erikseen konetta huoltoon jätettäessä.

huolto

Tiedostojen varmuuskopiointi tai palautus

alk. 39 €

Siirrämme tiedostot ehjältä tai rikkinäiseltä medialta (kiintolevy, muistitikku…) asiakkaan omalle medialle. Vaihtoehtoisesti voit myös ostaa meiltä uuden median, johon tiedostot siirretään.

Hinta ehjältä medialta alkaen 39 €. Rikkinäiseltä medialta palauttaminen alkaen 59 €. Hinnoittelu riippuu median koosta ja palauttamistyön vaikeudesta.

huolto

Akkujen, näyttöjen, näppäimistöjen tai tahnojen vaihtotyöt

49 €

Jos kannettava tietokoneesi kaipaa akun, näytön, näppäimistön tai tahnojen vaihtoa, me toteutamme vaihtotyön mielellämme.

Hinta muodostuu 30min työstä. Uudet komponentit ja lämpötahnat veloitetaan erikseen. Jos kyseessä on erityisen vaativa vaihtotyö, esimerkiksi kannettavan tietokoneen rakenteen vuoksi, hinta sovitaan erikseen tapauskohtaisesti. 

Työ sisältää komponentin vaihdon sekä uuden komponentin käyttötestauksen.

huolto

Vakuutuslausunto / vakuutusraportti

89 €

Meidän kauttamme saat kirjallisen korjausarvion ja/tai lausunnon viallisen laitteen rikkoutuneesta osasta/osista vakuutusyhtiötä varten.

huolto

Kovalevyn kloonauspalvelu

49 €

Tietokoneen kovalevyn (SSD, HDD) kopiointi ja kloonaus kokonaisuudessaan samankokoiselle tai suuremmalle levylle.

huolto

Komponenttien päivityspalvelu

49 €

Tietokoneen keskusmuistin tai kovalevyn päivitys uuteen. Hinta ei sisällä uutta osaa.

Kovalevyn päivityksen yhteydessä toteutamme yleensä myös kovalevyn kloonauksen vanhalta kovalevyltä uudelle kovalevylle (49 €).