Tietokoneet ja muut tietotekniset laitteet mielletään usein laitteiksi, joita ei tarvitsisi huoltaa. Kun kone hidastuu tai tulostin ei ota paperia, ollaan jo valmiita heittämään laite pois. Välttämättä näin ei kannattaisi tehdä. Vanhasta tietokoneesta saa joskus erittäinkin helpolla täysin toimivan ja riittävän nopean koneen vaikkapa nettisurffailuun ja laskujen maksuun. Aina kannattaa ainakin kysyä, että miten laitteesta voisi saada vielä toimivan. Myös ennaltaehkäisevä huolto ja puhdistaminen sekä fyysisesti että ohjelmallisesti on erittäin tärkeää jotta laite toimisi pidempään.

Vanhaa huoltamalla säästät myös luontoa!

TietoAreenan huolto toimii joustavasti, jopa ilman ajanvarausta. Tuot vain laitteen meille niin selvitämme vian ja ilmoitamme sinulle korjauskustannuksista aina ennen suurempia toimenpiteitä. Näin voimme yhdessä miettiä, onko korjaaminen järkevää.

Huollamme kaikkia merkkejä ja malleja jonka lisäksi toimimme mm. Brother- tulostimien valtuutettuna takuuhuolto- ja asennuskumppanina.

Huoltojoukkomme ovat valmiina ratkaisemaan ongelmasi mahdollisimman nopeasti!

Suosituimmat huoltomme

Tietokoneen tehosiivous

Onko tietokoneesi hidas ja matelee kuin etana, onkohan koneessasi virus?
Kun tuot tietokoneesi meille klo 9-12, saat sen puhtaampana seuraavana päivänä klo 9-12!

Tietokoneen tehosiivous

Tietokoneen vuosihuolto

Tietokoneet, kuten ihmiset ja autotkin, tarvitsevat säännöllistä huoltoa toimiakseen kunnolla. Tuo tietokoneesi meille huoltoon ja voit jälleen käyttää konettasi täydellä tehokkuudella. Lisäksi saat raportin koneesi kunnosta ja päivitystarpeista.

Tietokoneen vuosihuolto

Tietokoneen uudelleenasennus

Kun tietokoneen puhdistus ei enää auta, on syytä asentaa käyttöjärjestelmä uudelleen. Näin koneestasi tulee uudenveroinen mutta uusimmilla päivityksillä ja ohjelmilla varustettu, eli melkeinpä parempi kuin uusi.

Tietokoneen uudelleenasennus

Tietokonehuoltomme

TIETOKONEEN TEHOSIIVOUS

TIETOKONEEN VUOSIHUOLTO

TIETOKONEEN UUDELLEENASENNUS

HUOLTOHINNAT

TIETOKONEEN TÄYSHUOLTO

TIEDOSTOJEN VARMUUSKOPIOINTI /PALAUTUS

LISÄOHJELMISTON TAI -LAITTEEN ASENNUS

NOUTO- JA PALAUTUSPALVELU

HUOLTOHINNAT

NOUTO- JA PALAUTUSPALVELU