TietoAreena-horizontallogo-orange-black-web

TAPAHTU­MIEN MAKSU­RATKAISUT

Lyhytaikainen tarve kassalle ja maksupäätteelle?

Festarit tulossa? Tarvitsetko ravintolassasi väliaikaisesti useampaa kassaa popup-myyntiin? Messuosastolla pitäisi pystyä rahastamaan asiakasta? Anna meidän ratkaista ongelma puolestasi.

Meiltä järjestyy tarpeidesi mukaan niin yksi maksupääte tai kassa yhdeksi viikonlopuksi kuin useampia kymmeniä maksupäätteitä ja kassoja vaikkapa pariksi kuukaudeksi vuokralle. Maksupäätteen ja kassan lyhytaikaisella vuokralla tarkoitetaan yleensä alle kuuden kuukauden tarvetta yhdelle tai useammalle maksupäätteelle.

Solmio-kassasta on tullut nopeasti yksi suosituimmista kassapaketeista lyhytaikaiseen käyttöön sen helppokäyttöisyyden ja liikuteltavuuden vuoksi. Parhaimmillaan otat vain yhden käyttövalmiiksi määritellyn laitteen paketista, käynnistät virrat ja kassa integroidulla maksupäätteellä on käytössäsi!

Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa tapahtuman tai kassa-/maksupäätelaitteistojen muun käyttötarpeen ajaksi tarvittaessa myös laajemmat verkkokokonaisuudet sekä päivystyspalvelut. 

Lue lisää maksupäätteiden ja kassojen lyhytaikaisesta vuokraamisesta tai ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeitanne vastaava kokonaisuus.

Tapahtumavuokrien asiantuntija

Samuli Metsämarttila

Soita tästä: 040 654 0990

Lue lisää maksupäätteiden lyhytvuokrasta!

Lue lisää kassojen lyhytvuokrasta!