TietoAreena-horizontallogo-orange-black-web

IT-ylläpito

IT-ylläpito

Kun haluat, että yrityksesi tietotekniikka toimii moitteettomasti ilman huolta ja murhetta, valitse TietoAreenan IT-ylläpitopalvelut. Olemme kehittäneet joustavan palveluratkaisun, jonka avulla voit unohtaa tietotekniikan haasteet ja keskittyä olennaiseen. Asiantuntevat IT-ammattilaisemme hoitavat laitteiden yleisen ylläpidon ja tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja liiketoimintasi tarpeisiin.

TietoAreenan palveluihin kuuluu laitteistosi kartoitus ja dokumentointi, jatkuva käytönaikainen ylläpito ja toimivuuden varmistus sekä tarvittavien virustorjunta- ja palomuuriohjelmistojen hankinta ja hallinta.

Kumppanuutemme avulla henkilökuntasi voi keskittyä olennaiseen, eli laitteiden käyttämiseen ja omien työtehtäviensä tehokkaaseen toteuttamiseen. Me pidämme huolen siitä, kuka käyttää mitäkin laitteita ja millaisia laitteita yrityksessäsi on. Halutessasi voit liittää palveluun myös tulostinylläpidon (MPS-palvelu).

Tulostinylläpito (MPS-palvelu)

Tulostimien MPS-palvelu on nyt suositumpi kuin koskaan ennen, ja se tarjoaa erinomaisen tavan hallita yrityksesi tulostustarpeita. Tutkimusten mukaan yli 70% yrityksen tulostuskustannuksista tulee värien etsimisestä ja tulostusongelmien selvittelystä. MPS-palvelun avulla värikasetit ja patruunat toimitetaan suoraan maahantuojalta yrityksesi ovelle silloin, kun niitä todella tarvitaan.

Kun liität tulostimesi MPS-palveluun, tulostimet lähettävät automaattisesti ilmoituksen värikasetin loppumisesta, joten sinun tarvitsee vain vaihtaa uusi kasetti tulostimeen. MPS-palvelu vapauttaa aikaasi ja energiaasi, jotta voit keskittyä yrityksesi tärkeimpiin asioihin.