IT-ylläpito

TietoAreena KeepGoing- ylläpitopalvelu on kehitetty joustavaksi palveluratkaisuksi, jonka avulla otamme yrityksesi tietotekniikan hoitaaksemme.

Yrityksenne henkilökunta voi keskittyä olennaiseen, eli laitteiden käyttämiseen ja omien työtehtäviensä mahdollisimman tehokkaaseen toteuttamiseen ilman tietoteknisiä huolia tai murheita. Me pidämme huolen siitä, kuka käyttää mitäkin laitteita ja millaisia laitteita yrityksessänne on. Hankimme tarvittavat virustorjunta- ja palomuuriohjelmistot sekä pidämme hallinnassamme Microsoft-työkaluohjelmistolisenssit.

Hyvä järjestelmän suunnittelu, toteutus ja ongelmatilanteiden ennakointi antaa parhaat mahdolliset eväät toimivaan järjestelmään. TietoAreenan KG-palveluun kuuluu aina laitteistosi kartoitus ja dokumentointi sekä jatkuva käytönaikainen ylläpito ja toimivuuden varmistus ennalta sovitulla tavalla. Palvelun kuukausimaksuihin on helppo liittää mukaan varmuuskopiointipalvelut, Microsoft 365-palvelun sekä virustorjunta- ja palomuuripalvelut.

TietoAreena KG-palveluun saa tarvittaessa liitettyä tulostinylläpidon (MPS-palvelu) tai sen voi tilata erikseen.

KeepGoing- ylläpitopalvelu

Tulostinylläpito (MPS-palvelu)

Tulostimien MPS-palvelu on nykyisin erittäin suosittu palvelu kaikenkokoisten yritysten tulostustarpeiden hallintaan. Yrityksien tulostuskustannuksista tutkitusti yli 70 % tulee tulostinvärien etsimisestä sekä tulostusongelmien selvittelyistä. MPS- palvelun avulla tulostimien värikasetit ja väripatruunat toimitetaan yritykseenne suoraan maahantuojalta juuri silloin, kun niille oikeasti tarvetta on. Tulostimet, jotka ovat liitetty MPS-palveluun, lähettävät automaattisesti tiedon loppumassa olevasta väristä, jolloin värikasetti toimitetaan postitse tulostimen luo. Tehtäväksenne jää vain vaihtaa uusi väri tulostimeen.