Tulostimet, monitoimilaitteet

Tulostimen osto ei ole välttämättä aivan yksinkertaista. Voidaan ehkä ajatella että ”Kipaisenpas tästä kauppaan ja ostan tulostimen jolla saan tulostettua uuuuskomattoman upeita esitteitä ja kiitoskortteja, laskutkin tulostuisivat siinä samalla!!”.. Voihan sen toki näinkin hoitaa, mutta pidemmällä aikavälillä se ei välttämättä ole järkevää.

Tulostimen hankinnassa on hyvä miettiä omat tarpeet läpi. Tarvitsenko väriä vai riittäisikö mustavalkoinen? Kuinka paljon tulostan kuukaudessa? Riittääkö pelkkä tulostus, vai pitäisikö laitteen pystyä myös kopioimaan ja skannaamaan?

Tulostimissa halpa on halpaa vain ostohetkellä ja kallis kallista vain varsinaista laitetta hankittaessa. Harvoin tulostinta kuitenkaan hankitaan sisustuselementiksi, vaan sillä pitäisi 

DCPL8400CDN main

pystyä myös tulostamaan. Ja tulostamiseen tarvitaan väriä, oli väri sitten mustaa tai jotain muuta. Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä että mitä kalliimpi tulostin on hankittaessa, sitä halvempaa sillä tulostaminen on jatkossa. Halpoihin tulostimiin saa vain pieniä värikasetteja, jolloin sivukohtainen kustannus (väri+paperi+tulostimen muut kuluvat osat) nousee yleensä paljon kalliimmaksi kuin vähän kalliimpaan tulostimeen sopivilla isommilla kaseteilla.


Meiltä saat apua valintaan! Kun olet hankkimassa tulostinta niin ota meihin yhteys, pohditaan yhdessä millaiseen käyttöön tulostin on C531 bottomtulossa ja millaisia ominaisuuksia siinä pitäisi olla. Löydämme varmasti juuri sinulle sopivan tulostusratkaisun!
Yrityksille tarjoamme myös VAIVATON- tulostusratkaisua. VAIVATON- ratkaisu on oikea silloin, kun haluat keskittyä työhösi etkä metsästää värikasetteja kissojen ja koirien kanssa. VAIVATON- ratkaisun avulla tulostusvärisi eivät lopu kesken, me huolehdimme siitä että sinulla on aina väriä kun sitä tarvitset. Kysy lisää!

 

Edustamme Brother- ja Oki- tulostinmerkkejä, mutta tarvittaessa meiltä saat melkein minkä merkin tulostimen ja tarvikkeen tahansa. Kysy lisää!

PJ622 main

 

 

tietoareena oy

Tavarakatu 1, 20250 Turku
(02) 412 9200
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Myymälän aukioloajat

Arkisin: 9 - 16.30
Lauantaisin suljettu

ifind

aa logo